NU GAAT DE BLOG OPEN – Bivaxfabriken
Fri frakt vid köp över 325 sek
5-års special: Gratis bivaxduk på alla beställningar
Över 60.000 nöjda kunder
Fri frakt vid köp över 325 sek
5-års special: Gratis bivaxduk på alla beställningar
Över 60.000 nöjda kunder

NU GAAT DE BLOG OPEN

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is de Bijenwasfabriek gestart om het verbruik van wegwerpplastic te verminderen. We vonden dat het te veel werd gebruikt in de wereld en wilden daarom iets aan het probleem doen. Dit leidde ons naar de sporen om onze eerste bijenwasdoeken te gaan maken, iets wat we nu iets meer dan een jaar doen. Maar de reis stopt daar niet ...

Naast het verkopen van doeken van bijenwas, willen we ook mensen inspireren om een ​​duurzamer dagelijks leven te leiden. We willen dat het gemakkelijk is om kleine, milieuvriendelijke veranderingen door te voeren. Duurzaam leven mag geen uitdaging zijn. Daarom willen we deze blog openen.

Het idee van de blog is dat we tips gaan delen over het gebruik van je bijenwasdoeken. Het afgelopen jaar hebben we veel trucs verzameld die nuttig kunnen zijn. Het kan van alles zijn, van slimme manieren om een ​​bijenwasdoek te vouwen, tot hoe je zelf je eigen bijenwasdoeken kunt maken om nieuwe toepassingen te vinden.

Het idee van de blog is ook om belangrijke onderwerpen te belichten en om duurzamer te leven. We zullen bijvoorbeeld tips delen over milieuvriendelijkere alternatieven die u in het dagelijks leven kunt gebruiken en hopelijk mensen inspireren om te veranderen.

Daarnaast zullen we wat vertellen over onze reis en hoe het is om als jonge mensen een bedrijf te runnen.

Klinkt goed? Weet je al iets dat je wilt dat we in de blog opnemen?

Van harte welkom om contact met ons op te nemen!

Alles goed,

Albin & Victor

Link naar onze producten